Yksityisyydensuoja

 

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä.  

Tule vapaaehtoiseksi

Tule mukaan vapaaehtoiseksi ja vaikuta yhdistyksen toimintaan! 


Hienoa, että olet kiinnostunut CHUF:n vapaaehtoistyöstä! Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä. Antamiesi tietojen perusteella voimme yhdessä etsiä sinulle sopivan ja mielenkiintoisen tehtävän. Voit myös selata avoimia olevia tehtäviä ja ilmoittaa lomakkeessa kiinnostuksesi tiettyyn avoimena olevaan tehtävään.  

Nimi*  
Sähköposti*  
Puhelinnumero*  
Kaupunki*  
Millaiset vapaaehtoistehtävät sinua kiinnostavat?  
  

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä

Avoimia tehtäviä

 

Illallisklubi hosti – Järjestä illallinen jolla on merkitystä  

 

Illallisklubin hostina pääset viettämään unohtamattoman illan ystäviesi seurassa. Järjestätpä illallisen kahdelle tai kahdellekymmenelle vieraalle, tuet samalla tärkeätä työtä lasten ja nuorten terveydenhuollon ja koulutuksen puolesta Ugandassa. 

Festarivapaaehtoinen

 

CHUF:n festarivapaaehtoisena pääset nauttimaan festaritunnelmasta ja samalla tuet naisten ja lasten terveydenhuoltoa ja koulutusta Ugandassa.

Kääntäjä

 

Oletko hyvä tuottamaan tekstiä? Kirjoitatko sujuvasti englantia? Etsitkö vapaaehtoistyötä, jota voit tehdä joustavasti missä ja milloin vaan? Haemme nyt vapaaehtoista kääntämään erilaisia tekstejä lähinnä suomesta englanniksi.

Nettisivujen päivittäjä

 

Hallitsetko tai haluaisitko oppia esimerkiksi Wordpressin käytön? Etsitkö vapaaehtoistyötä, jota voit tehdä joustavasti missä ja milloin vaan? Haemme nyt vapaaehtoista päivittämään nettisivujamme tarpeen mukaan.

Lahjoita käytettyjä vaatteitasi

 

Lojuuko kaapissasi käyttämättömiä vaatteita? Onko aikasi kortilla, mutta haluaisit silti tukea järjestömme toimintaa? Jos vastasit kyllä, tue toimintaamme lahjoittamalla meille käytettyjä vaatteitasi.